Житомирська барикада

Житомирська барикада

Аби хоч якось змінити обстановку і не муляти на вихідних собі очі Кийовом, було вирішено утекти до міста Житомира на сейшн “Житомирська барикада”, де мали виступити “Тінь Сонця” та моя улюбленна українська команда “Мертвий Півень”.

Коротше, на цей захід я потрапив вже близько восьмої години вечора. Саме виступали Eтно XL. Потім були “Тінь Сонця”, під час виступу яких (і фоткання мною їх) у мене сіли батарейки в фотику. І, оскільки на виступах ТС я вже був десятки, якшо не сотні, разів я вирішив влаштувати собі невеличкий квест “Знайди вночі в центрі житомира дві нормальні пальчикові батарейки”. Спроба була невдалою. В супермаркеті їх не виявилося (хоча на слідуючий день, я їх все ж таки там знайшов – усьому виною малолітній охоронець маркету, який у ніч пошуків сказав як відрубав шо в них БАТАРЕЙОК НЕМА!!! ), а в кіосках були лише по 80 копійок, які й пульт від телека не потянуть…

Коротше, я вирішив розслабитися, як то кажуть, і отримувати задоволення. Від музики. А не дивитися концерт через монітор фотоапарату.

Ну і… Барбара, как всєгда, нєотразім! Неймовірна пластика, чистий голос і енергетика, яку він легко передає людям…

Стоп, карочє, не вмію я писати такі штуки, як звіти з концертів. Тре було їхати і дивитися! 🙂 Було класно! От і все. Єдине, що було поганеньким – так це звук (але лише в певних моментах)… Всьо, натхнення нема, вибачайте ))) Організаторам велика вдячність і респект! От якби вони ще цей захід провезли по всій Україні, в тому числі і в Херсоні видали ту ж “Тінь Сонця” та “Півнів”!…

P.S. Трішки фоток з події (Блін, я знову почав викладати фотки на Фламбер!)

  • sumnamelodiya

    кльово тобі 🙂

    а що то за собака під пам’ятником? вона хоч жива? і кому пам’ятник?

  • А тобі нє, не класно?
    Собака жива, пам’ятник ні. Собака уособлює змучену тварюку, яка нажерлась якоїсь фігні на смітниках і тепер просто собі спить. Кого уособлює пам’ятник так і не дізнався. Є підозри, що то явно не Корольов – він стоїть в іншій частині міста )))

  • sumnamelodiya

    мені теж класно 😉 але мої вихідні, на відміну від твоїх, пройшли без зміни декорацій

    якщо користуватись твоїми методами, то також можна встановити, що це не є пам’ятник Лєніну, бо несхожий.

    ооо, знайшла!
    це “памятник кузену Лариосику из романа Михаила Булгакова «Белая гвардия». Герой держит в руках клетку с попугаем и конверт”
    http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=107719

  • Ого, ну ти даєш…

  • LOG

    А я з Житомира і навіть не знав про подію 🙁