Психологія побудови повітряних замків

Підловив себе на думці, що, починаючи спілкування з людиною, я наперед налаштовую себе на те, що вона може виявитися геть не такою, як здається на перший погляд. І це добре! (в сенсі, що я себе так налаштовую…) Бо зазвичай як бува – познайомився з кимось і все красиво і гарно. А потім оп… і в тебе шок і розчарування.

Був прикол: їду в метро, тут одна симпатична дічинка почала до мене приставати (а їхала вона в компанії двох хлопців і ше однієї дівчинки), ну я підіграв, і тут вона й каже, шо типу ми їдемо на тусовку до знайомої на квартиру, поїхали з нами. Незнайомі люди? Знайомство в метро? А чого б і ні? Поїхали! Я теж не з [censored 🙂 ] зроблений!

Ну, в подбробиці всього шо там було на тому “паті на хаті” вдаватися не буду, але ФАКт такий: дівчинка виявилася зовсім не такою, якою позиціонувала себе спочатку. І я навіть трохи чогось тоді засмутився.

А зараз ніякого розчарування – люди це люди. Ніхто не ідеальний. Що тут ще додати?

  • Квітка

    ха-ха,найцікавіше упустив.Чому я не дивуюсь?

  • Мабуть тому що дивуватися нічому, нічого поганого і такого шо про ти подумала я там не робив 🙂

  • Квітка

    та мені інше цікаво…Чого б не написати те,шо тебе засмутило чи зацікавило чи хвилювало в якийсь момент..

  • Марин, то просто був приклад. Пост про самоналаштування при знайомстві з новими людьми. Основна думка в тому, що тепер я точно ні в кому не буду розчаровуватись, бо наперед налаштований, що якщо людина видається з самого початку такою супер-пупер і майже ідеальною, то це може бути і не так. Але може бути і так. Питання лише в тому, що я не буду мучатись розгадками чиєїсь особистості і намаганнями зрозуміти чиюсь суть. Це як вислів “Будь проще”- я так само тепер намагаюся, навіть якщо це якась високопоставлена особа, спілкуватися з нею, уявляючи що ніяких барьєрів нема і я давно знаю цю людину. Отака концепція. Принаймні, мені від того легше. Може ше комусь згодиться…

  • Квітка

    я зрозуміла,шо пост не про то.Але мені був цікавий саме передостанній абзац

  • В аські завтра уточниш своє запитання 🙂

  • соля

    дивно,Міха,ти ж мабуть знав що може бути і таке розрішення ситуації.Може ця дівчинка теж розчарувалась,може вона очікувала від тебе іного.

  • Може і так, але то її проблеми. Власне, пост про те, що розчарування в людях вже не становить проблеми для мене ))) І тепер я, як ти кажеш, вирахувую варіанти наперед і нічого собі не нафантазовую )))