Off the Wall в Україні?

Off The WallВосени для всіх шанувальників Пінк Флойду була велика радість – до нас приїзджала група-клон Australian Pink Floyd Show.

А сьогодні, приїхавши до Льова і, крокуючи о шостій ранку з вокзалу повз місцевий цирк, побачив афішку в традиційному флойдівському стилі. Підходжу, читаю… шось незрозуміле… Off the Wall… в березні.. а шо воно таке?… дивлюсь в неті – ше одна група-клон, які понтуюцця тим шо БіБіСі сказали про них “Possibly the best concert experience you will ever have.”.

Але шо цікаво, на офіційному сайті групи в розкладі турів України поки що нема. Наші концертні агенства у всій своїй красі: cпочатку реклама і піар, а потім вже домовляються з виконавцями (Як це було з басистом Пінків Роджером Уотерсом. Я був одним з тих лохів який купив квитки а потім дізналися, що Роджер і чути не чув про концерт в Києві, тож, потім ше довелося стояти в довжелезній черзі на сонці аби повернути гроші. Добре, хоч так…). Але якщо все ж таки домовляться, то чи буде концерт лише у Львові? Знову доведеться сюди через місяць їхати…

І взагалі, скоро я вважитиму березень місячником Флойдів ві Львові (минулого року я теж їздив до Львова весною на триб’ют-концерт, який влаштовували львівські фанати…)

Коротше, чекаємо доки все проясниться…