Чому я не беру участь у акціях типу “Отримай три домени безкоштовно”

Ну, ви мабуть знаєте – напишість пост про акцію, поставте три посилання і три домени ваші…

1. Я банально не хочу загаджувати інтерент і свій блог однотипними записами про акцію і про те, як я хочу отримати ті домени.
2. Домени, якщо потрібно, неважко придбати – 5 баксів – то не гроші. Якщо домени падають з неба, людина починає думати куди їх прикрути і починає створювати якісь сайт-проекти, на які в принципі не планувала витрачати свій час. В результаті – +3 мертві недосайти…
3. Головне – те, що насправді шари не буває. Ніде не написано, що домени даруються назавжди. Як правило, домен проплачується на один рік. Тож буде добре, якщо через рік вам запропонують оплатити змогу в подальшому рулити тими доменами по ціні, що не надто відрізняється від середньостатистичних. В гіршому випадку – реєстратори відіб’ють свої гроші, і, окрім того, отримують у вашій особі постійного клієнта (бо переносити домени від одного реєстратора до іншого – то гємор…) з 3-ма доменами на борту і піараться та підвищують рейтинг сайту своєї контори за рахунок лінків з ваших блогів під час акції…
Буду радий, якщо я не правий…

  • G3D

    Еу а якщо було декілька ідей в запасі і ти почав частково їх реалізовувати. І якраз планував закупити домени? Що тоді. Хоча про те що компанія відіб’є свої гроші то факт.

  • Ну от, а раз гроші ти всеодно витратиш, то нашо паскудити свій блог і витрачати зайвий час?

  • Lordie

    +1! Халяви не буває.

  • Creative

    Ти правий на 100%

  • dv

    Доброго дня всім.
    Шкода, що так Вам здалося. Я не являюся регістратором і в правилах акції написано, що не обов’язково ставити лінки ра регістратора. Це виключно моя ініціатива. Я працюю с цим регістратором і мені подобається панель управління доменними іменами. Хто реєстрував домени може відповісти, що все робиться швидко і майже без затримок. Бувають звичайно нюанси ну то таке. І у кожного учасника акції свій аккаунт.

    Ця акція являється експериментом мені цікаво як вона вплине на ПР та ТІц моїх блогів та перевірити як блоги впливають на позиціх в пошукових системах. А основним являється те, що я хочу побачити як ця акція вплине на підписку по рсс.

    Я зараз реально віддаю всі свої кошти на реєстрації доменів і реально прикро читати такі пости. Хоча така думка теж має право на життя.

    Дуже багато скопилося як позитивної так і негативної інформації за час проведення акції. Про все я спробую написати після її завершення.

    Це мій перший експеримент і можу назвати його вдалим. Все що не робиться – повинно нести позитивну енергію.

    П.С. Після сьогоднішнього апдейту Тіц все залишилося так як і було раніше. Тому може зробити висновок, що я не відбиваю вкладені гроші.

  • dv, так а ми про шо?
    Я про це і написав, що все робиться заради лінків та підвищення PR, це нормально, просто ти не заперечив того, що домени даруються лише на один рік, тому я виявився все ж таки правий.
    Я не кажу що подібні акції є негативом – комусь дійсно потрібні домени і комусь пофіг шо це буде за реєстратор, то ж, чому б ні?
    Але мені з висвітлених мною, як мені самому здається, об’єктивних причин, це не потрібно. От і все! 🙂

  • dv

    Mixa ну я нікого і не примушую 🙂
    Платні домені на то вони і платні, що зареєструвати їх назавжди нереально, навіть якби і хотілося.

  • Kit Andriy

    Взагалі акція досить хороша, dv тобі + )) Користь отримають отримають з неї і організатори і учасники. За місяці 2,3 думаю в організатора приріст ПР і ІЦ буде. І домени комусь знадобляться. Хоча я сам також участі в акції не беру, в мене навіть блога як такого немає 🙂

  • ELECTRIC

    От і я щось подібне кажу:) Чим більше сайтів на руках тим більше розпорошуєшся і якість падає.

  • Kit Andriy

    ELECTRIC, не згідний з Вами- не завжди так. Хоча буває по різному

  • ELECTRIC

    Kit Andriy, о, прошу пана, у вас тут вже людське ім’я а не портал:) щось зовсім недавно така образа була в мою сторону:)
    соррі за оффтоп.
    а тепе рдо діла.чому не завжди так? краще яксно робити одне ніж неякісно сотню.

  • Kit Andriy

    А якщо ідея сайту і сайт хороший? І таких ідей(сайтів) може бути масса, то не означає що вони будуть неякісні чи погані.