91.209.51.100

Мене, знаєте, радує, що в Україні настільки низький рівень розвитку PR-технологій (в тому числі чорного), що все, до чого додумуються бажаючі зробити комусь “западло” – це написати в громадському туалеті на стіні номер телефону опонента з оголошенням про надання сексуальних послуг. Якщо мова щось більш серйозне, то роль туалетної стіни виконує інтернет. Тролінг в коментах і правка вікіпедії – оце і все, на що здатні наші “PR-технологи”.

Сторінку організації, в якій я працюю, у Вікіпедії постійно править якийсь Вася (а може Рома 🙂 ). То нічого, що я через пів години натисну кнопку “Скасувати правку” – йому ж головне не ефект, а сам процес і відчуття себе супергероєм: он який я крутий – “хакнув” Вікіпедію! 🙂 У цього Василя Романа навіть айпішник статичний, тож можна подивтися усю історію його діяльності на Вікіпедії. Як я і думав, претензії в нього одразу до кількох громадських організацій:

І шо наш Вася може?

А тренувався наш “редактор”, як справжній чоткий пацанчик, на Кличках, помінявши “Віталій” на близьке всьому українському народові “Вітя” 🙂

Ну, що можна ще сказати? Шкода його…

  • owlman

    А шо, воно(або хтось з близьких) слухає онлайн радіо Хіт-Фм, називається настею, цікавиться фабрикою зірок.
    І ще, воно з Києва: http://en.utrace.de/ip-address/91.209.51.100
    ( Гість: настя, 91.209.51.100 2010/03/22 11:06:43 без эви фабрика фу)

  • owlman

    Цього Васю можна знайти і пику начистити…
    Пошуковий запит: "доставка пиццы киев рейтерская"

  • урбєг

    схоже айпішнік місцевого провайдера – настя може бути лише сусідкою)))

    а вася – лох

    • Якшо Вася, коментуючи сам знаєш який сайт, не додумався при коментуванні використовувати фіктивну емейл-адресу, то Васю таки звати Роман 🙂

    • Судячи з того, що протягом різних заходів у "редактора" зберігався айпішник, Настя – або дівчина, або сестра, або донька (чи щось інше) нашого Романа

      • Svem

        Айпішнік можна тримати , якщо не виключати на ніч роутер.
        Таким способом можна тижнями тримати динамічний айпішник.
        У мене на сайті один "артист" з динамічним айпішником пише в коментах всякі "бяки" під різними псевдонімами , але я його бачу за куками (в нього розуму не вистачає почистити куки , а може ,просто, не знає що це таке)

  • none-smilodon

    Правильна правка до Вікі мала б виглядати так:

    Збережи Старий Київ – група осіб що вважають себе “громадським рухом проти незаконних забудов у Києві”, наявна думка що за назвою ховається група зловмисників-шантажистів що займаються здирництвом відносно забудовників.

    Ну а далі мав з’явитись розділ про будмайданчики на яких ЗСК більше одного разу не з’явивися в зв’язку з отриманням профіту з невідомих причин. До-речі, юзере owlman ваше повідомлення від “28 Січень 2011 о 00:48” може вважатись закликом до вчинення злочину, підбурюванням злочину чи початком зпівучасті у плануванні злочину з використанням електронно-обчислювальної техніки?

    • Ти як, нормально почуваєшся? ))

    • owlman

      Це було обговорення можливостей електронно-обчислювальної техніки.
      Повідомлення не містить заклику здійснювати насилля, не містить звернення до будь кого, з будь-якими пропозиціями.
      Тобто, за критеріями здорового глузду не може вважатись тим, про що ви говорите.
      З.і. Звісно, у нашій країні усе можливо. Особливо, коли міністр внутрішніх справ перший каже щодо кровопролиття, а потім не може відповісти за власний базар.